שמור את הלחם הזה במקרר, כך שיישאר טרי כמה ימים.
בין 3-4 מנות להגשה
רכיבים:
- 2 כפות זרעי צ’יה
- 1/2 כפית סודה לשתייה (ביקרבונט סודה)
- 1/2 כפית מלח הימלאיה
- 1 כוס קוקוס מיובש
- 3/4 כוס זרעי פשתן טחונים
- 3/4 כפית קרם טרטר
- 3 ביצים
- 2 כפות שמן זית
- 1/4 כוס מים חמים
הוראות הכנה:
- מחממים תנור ל180 מעלות
- מערבבים את כל המצרכים היבשים יחד ומערבבים היטב.
- בקערה נוספת, מערבבים ביצים ושמן זית.
- מערבבים את המצרכים רטובים אל תוך היבשים ומניחים לבלילה לשבת במשך 1-2 דקות עד שנהיה סמיך.
- מכניסים את הבצק לתבנית לחם קטנה ואופים 25-30 דקות עד שהלחם קשוח ונאפה היטב.