שמור את הלחם הזה במקרר, כך שיישאר טרי כמה ימים.

בין 3-4 מנות להגשה

רכיבים:

  • 2 כפות זרעי צ’יה
  • 1/2 כפית סודה לשתייה (ביקרבונט סודה)
  • 1/2 כפית מלח הימלאיה
  • 1 כוס קוקוס מיובש
  • 3/4 כוס זרעי פשתן טחונים
  • 3/4 כפית קרם טרטר
  • 3 ביצים
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/4 כוס מים חמים

הוראות הכנה:

  1. מחממים תנור ל180 מעלות
  2. מערבבים את כל המצרכים היבשים יחד ומערבבים היטב.
  3. בקערה נוספת, מערבבים ביצים ושמן זית.
  4. מערבבים את המצרכים רטובים אל תוך היבשים ומניחים לבלילה לשבת במשך 1-2 דקות עד שנהיה סמיך.
  5. מכניסים את הבצק לתבנית לחם קטנה ואופים 25-30 דקות עד שהלחם קשוח ונאפה היטב.