רוטב שימושי מאד הניתן לשמור במקרר / במקפיא. הוא נהדר כמטבל, ניתן למרוח על כמה קרקרים דלי פחמימות או כרוטב פסטו עם ספגטי קורגטי (עשוי מקישואים)

6 מנות

רכיבים:

  • 1/2 כפית פלפל קאיין, טחון
  • 20 גרם בזיליקום, טרי
  • 2 שיני שום
  • 120 מ”ל שמן זית, כתית מעולה
  • 30 גרם גרעיני דלעת, ספוגים ושטופים
  • 1 כף חומץ בלסמי
  • 120 גרם עגבניות, מיובשות בשמש
  • 1/2 כפית מלח הימלאיה

הוראות הכנה:

משרים את הגרעיני דלעת למשך לילה, מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומקפיצים.