רוטב שימושי מאד הניתן לשמור במקרר / במקפיא. הוא נהדר כמטבל, ניתן למרוח על כמה קרקרים דלי פחמימות או כרוטב פסטו עם ספגטי קורגטי (עשוי מקישואים)
6 מנות
רכיבים:
- 1/2 כפית פלפל קאיין, טחון
- 20 גרם בזיליקום, טרי
- 2 שיני שום
- 120 מ”ל שמן זית, כתית מעולה
- 30 גרם גרעיני דלעת, ספוגים ושטופים
- 1 כף חומץ בלסמי
- 120 גרם עגבניות, מיובשות בשמש
- 1/2 כפית מלח הימלאיה
הוראות הכנה:
משרים את הגרעיני דלעת למשך לילה, מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומקפיצים.